Ingrediente

Pentru salată:

  • ½ cană ardei capia copți Darinne, tăiați în felii subțiri
  • ½ cană măsline verzi umplute cu ardei roșu Maestro de Oliva, tăiate
  • Salată verde
  • ½ cană măsline negre tăiate
  • ½ ceapă roșie tăiată felii subțiri
  • ½ cană roșii cherry tăiate
  • 1 cană artichoke
  • 1 cană salam uscat feliat
  • 1 cană bocconcini (bile mici de mozzarella)
  • 5 ardei pepperoncini tăiați felii
  • Pătrunjel proaspăt tocat

Pentru dressing:

Timp de preparare

20 de minute

Mod de preparare

  1. Pentru dressing, se amestecă uleiul de măsline cu oțet balsamic, o lingură de muștar de Dijon, sare și piper, după gust.
  2. Pentru salată, se pun ingredientele pe o farfurie, în straturi, astfel: la bază salata verde tăiată, apoi ardeii capia copți, măslinele verzi și negre, ceapa tăiată felii subțiri, roșiile cherry tăiate, artichoke, salamul feliat, bocconcini și ardeii pepperoncini feliați.
  3. Se adaugă pătrunjelul proaspăt și dressingul.