Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.
  2. Pe o tavă mare, răspândește cartofii noi, roșiile cherry și buchețelele de broccoli. Presară deasupra usturoiul tocat, stropește cu ulei de măsline extravirgin și condimentează cu sare, piper, zatar și jumătate din coriandru.
  3. Amestecă bine pentru ca toate legumele să fie uniform acoperite de condimente și ulei.
  4. Așează fileul de somon în mijlocul tăvii, peste legume. Presară restul de coriandru peste somon și stropește cu puțin ulei de măsline.
  5. Taie lămâia în felii subțiri și așază-le peste somon.
  6. Coace în cuptorul preîncălzit timp de 15-16 minute sau până când somonul este fraged și legumele sunt coapte.
  7. Servește somonul fierbinte.

Savurează acest deliciu perfect pentru o masă sănătoasă și plină de arome mediteraneene!