Ingrediente
- 8 pulpe de pui dezosate sau piept de pui
- 3 linguri ulei de măsline extravirgin Colavita
- 2 linguri sumac Abido
- 2 lingurițe 7 pipere Abido
- 1 liguriță sare
- 1 lingură cimbru măcinat
- 2 cepe roșii tăiate Julien
- 3 căței de usturoi pasați
- 200 ml apă
Timp de preparare
15 minute
Timp de coacere
Aproximativ 45 de minute
Mod de preparare
- Pentru marinată, se amestecă uleiul de măsline, sumacul, amestecul 7 pipere, sarea, cimbrul, ceapa, usturoiul și 200ml de apă.
- Se acoperă puiul cu amestecul obținut și se lasă la marinat minim 3-4 ore.
- Se pune carnea într-o tavă și se lasă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 45 de minute, până când puiul se rumenește.
- Poftă bună! 😊