Ingrediente
- 1 cutie Aruba Sfouf Mix 500g
- 120 ml ulei
- 240 ml apă
- Unt sau ulei (pentru ungerea tăvii)
- Făină (pentru tapețarea tăvii)
- Semințe de susan sau migdale feliate (după preferință)
Timp de preparare
35 minute (5 minute pentru pregătiri + 20 minute pentru coacere + 10 minute pentru răcire)
Mod de preparare
- Încălziți cuptorul la 200 grade celsius. Ungeți o tavă de copt (rotundă cu diametrul de 24 cm sau dreptunghiulară cu dimensiunile 24x17x6 cm) fie cu unt, fie cu ulei și tapețață cu făină.
- Amestecați conținutul cutiei împreună cu 120 ml ulei și 240 ml apă într-un bol mare folosind un mixer timp de 1 minut la viteză redusă sau manual cu un tel timp de aproape 2 minute. Turnați aluatul în tava unsă în prealabil.
- Presărați pe deasupra cu semințe de susan sau migdale feliate, după preferință.
- Coaceți în cuptorul pre-încălzit aproximativ 20 de minute. Preparatul este gata atunci când scobitoarea înfiptă în mijloc iese curată.
- Răciți preparatul timp de 10 minute înainte să îl scoateți din tavă.