REGULAMENT TOMBOLA DARINNE
Regulament de participare

Art. 1 Organizatorul
Organizatorul prezentei tombole este SC DARINNE DISTRIBUTION SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Bd. Metalurgiei nr. 154, Sector 4, Bucuresti, CUI RO 13035760, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/4818/2000, reprezentată legal prin administrator HARBA RAMEZ, cetăţean român, domiciliat în Mun. Bucureşti, Sector 4, Spl. Unirii nr. 12, bl. B6, sc. 2b, ap. 72, identificat cu C.I. seria RT nr. 701359 emisă de SPCEP S4 biroul nr. 1 la data de 11.12.2009, CNP 1551214400657.
Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii („Regulamentul”).

Art.2 Durata si locul de desfasurare al tombolei

Tombola se desfasoara pe parcursul a 4 (patru) perioade, astfel: prima perioada, “produse de post” din 14 noiembrie 2018 pana la 21 noiembrie 2018, a doua perioada “dezlegare la peste” din 22 noiembrie 2018 pana in 29 noiembrie 2018, a treia perioada, “masa de Craciun” din 03 decembrie 2018 pana la 19 decembrie 2018, a patra perioada, “muraturi pentru Sf. Ion” din 27 decembrie 2018 pana la 3 ianuarie 2019. Tombola se desfasoara exclusiv online, pe contul de facebook al societatii: https://www.facebook.com/darinnedistribution/?eid=ARApU2KmJlEzBSJgVieAUNs5GlRZs7JNLlChq2SGgu4Dfi73UsZ5OLbmoB01Rf-PUun9VM549Mzpf7rN

Art.3 Dreptul de participare

Prezenta Tombola este deschisa oricarei persoane majore cu domiciliul actual in Romania („Participantii”).
Angajatii SC Darinne Distribution SRL, precum si parintii, copiii, sotii sau sotiile acestora nu au dreptul de a participa la prezenta Tombola.

Art.4 Regulament oficial al Tombolei

Regulamentul oficial al Tombolei este disponibil oricarei persoane, in mod gratuit, pe intreaga durata a Tombolei, prin accesarea paginii www.darinne.ro
Prin participarea la aceasta Tombola se prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice pe pagina www.darinne.ro cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

Art.5 Mecanismul de desfasurare al Tombolei

Pentru a participa la Tombola, fiecare participant va trebui sa acceseze pagina de facebook Darinne, sa dea like paginii de facebook Darinne, sa distribuie postarea care anunta concursul pe facebook si sa mentioneze intr-un comentariu la postare, numele a doi prieteni virtuali de pe facebook in perioadele de concurs mentionate in articolul anterior.

Art.6 Desemnarea castigatorului

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti, astfel: in ziua de 22 noiembrie 2018 pentru prima perioada, 30 noiembrie 2018 pentru a doua perioada, 20 decembrie 2018 pentru a treia perioada si 4 ianuarie 2019 pentru a patra perioada. Extragerea se va face prin tragere la sorti, manual. Extragerea va fi filmata.
La aceasta tragere la sorti vor intra toti participantii valizi inscrisi conform regulamentului.
Conform dispozitiilor legale in vigoare, organizatorul va face publice numele castigatorului si castigul acordat pe pagina de facebook si pe site-ul www.darinne.ro, in zilele in care se efectueaza extragerile. De asemenea, castigatorii tombolei vor fi anuntati prin mesaj privat pe facebook, in ziua organizarii extragerilor.

Art.7 Premiile si acordarea acestora
7.1 Premiile
In cadrul prezentei Tombole, vor fi acordate urmatoarele premii:
Premiul pentru prima perioada de concurs, “produse de post”: (valoare 196.95 lei cu TVA), cate 1 buc. din:
Hummus (pasta de naut) Darinne 400 g
Salata de vinete libaneza Darinne 400 g
Pasta de susan Darinne 454 g
Ulei de masline extravirgin Colavita 1l
Ful medammas Darinne 400 g
Falafel instant Abido 200 g
Bame in sos de rosii Darinne 800 g
Dulceata de cirese albe Darinne 360 g
Masline umplute cu ardei Maesttro de Oliva 300 g
Halva cu fistic Darinne 450 g
Zataar Abido 500 g.

Premiul pentru a doua perioada de concurs, “dezlegare la peste”: (valoare 119.59 lei cu TVA) conserve de peste marca BALTIC CLUB, cate 1 cutie din:
File somon in suc propriu 240 g
File macrou in sos tomat 190 g
File sardina in ulei 190 g
Macrou bucati in ulei 240 g
Sardina bucati in sos tomat 240 g
Sprot afumat 240 g
Hering in ulei 240 g
Conserve de peste marca MARINA BLUE, cate 1 cutie din:
Sardine in ulei 125 g
Sardine in sos tomat 125 g
Sardine cu ardei iute 125 g
Cod in ulei 240 g
Ton maruntit in suc propriu 160 g
Ton bucati in ulei 160 g
Ton yellowfin fulgi in suc propriu 160 g
Ton yellowfin solid in ulei 160 g

Premiul pentru a treia perioada de concurs, “masa de Craciun”: (valoare 207,46 lei cu TVA)
Cornison 2-5cm Darinne 720 ml
Gogosari in otet Darinne 720 ml
Anghinare Darinne 370 ml
Capere Darinne 200 g
Rosii uscate Darinne 370 ml
Masline umplute cu ansoa Maestro de Oliva 300 g
File somon Baltic club 240 g
Sprot afumat la borcan Baltic Club 250 g
Alune super extra Shehrazade 300 g
Cafea 200 g Best Café
Hummus (pasta de naut) Darinne 400 g
Concentrat de rodii Darinne 300 ml
Ardei iute chilli Darinne 370 ml
Ardei capia Darinne 580 ml
Amestec de ciuperci exotice murate 580 ml
File de ton cu ierburi Sidi Daoud 125 g
Sidi Daoud file sardina in ulei de masline 100 g
Sidi Daoud file macrou in ulei 170 g

Premiul pentru a patra perioada de concurs, ”muraturi pentru Sf. Ion”: (valoare 109.48 lei cu TVA), cate 1 buc din:
Castraveti in otet 1700 2-5 cm Darinne
Castraveti in saramura 720 ml Darinne
Gogosari in otet 1700 Darinne
Ardei capia copti 580 ml Darinne
Sfecla felii 720 ml Darinne
Ciuperci murate amestec exotic 580 ml Darinne
Ciuperci Nameko murate 580 ml Darinne
Ciuperci Oysters murate 580 ml Darinne
Ardei iute chilli 370 ml Darinne

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri/servicii si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului. De asemenea, premiul nu poate fi inmanat altor persoane decat castigatorului desemnat.
7.2 Intrarea in posesia premiului
Castigatorul va trimite adresa pe care doreste sa ii fie expediat premiul prin mesaj privat pe facebook, in maxim 72 de ore de la primirea mesajului prin care este anuntat castigator.

Art.8 Conditii de validare

Pentru ca participarea sa fie valida, participantii trebuie sa urmeze pasii ceruti prin regulament, care vor fi specificati foarte clar si in postarea de pe facebook referitoare la Tombola si sa respecte toate conditiile stabilite prin prezentul regulament.
8.1 Conditii de invalidare a castigului
Castigul din prezenta tombola va fi invalidat in cazul in care participantul incalca cerintele de participare. In cazul in care castigatorul nu comunica datele necesare pentru expedierea premiului, in termen de 72 de ore de cand primeste notificarea de castigare,Organizatorul isi rezerva dreptul de a invalida respectivul castigator neapelandu-se la rezerve. Premiul respectiv nu se va mai acorda si va ramane in posesia Organizatorului.

Art.9 Intreruperea Tombolei

Tombola va putea fi intrerupta numai in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dupa anuntarea prealabila a publicului.

Art.10 Prelucrarea datelor personale

Cu privire la prelucrarea datelor personale în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), Darinne Distribution SRL are obligaţia de a prelucra în condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care Participanții le furnizează despre ei înșiși, un membru al familiei lor ori o altă persoană. Darinne Distribution prelucrează datele cu caracter personal ale Participanților, colectate direct de la aceștia, prin mijloace manuale. Scopul prelucrării datelor: este inscrierea in Tombola Darinne.
Prin participarea la Tombola Darinne, Darinne Distribution va avea acces la datele publice ale Participanților de pe profilul de facebook. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Darinne Distribution, în calitate de operator si sunt comunicate numai următorilor imputerniciti: Mamut Digital, providerul de servicii, care administreaza pagina de facebook si Instagram a Darinne Distribution si a site-ului Darinne Distribution. Mentionam ca imputernicitii Darinne Distribution SRL ofera o Securitate a datelor cel putin la fel de ridicata cu cele oferite de catre societatea noastra. De asemenea conform obligatiilor legale, Darinne Distribution SRL poate comunica datele Participanților catre autorităţile publice.

Datele Participanților vor fi stocate in baza de date Darinne Distribution pe o perioada determinata, 2 ani de la ultima interactiune, conform reglementarilor legislative nationale care incadreaza juridic aceste evenimente. Exceptie va face cazul in care Tombola este oprita inainte de finalizarea ei asa cum este stipulat in Art. 9 de mai sus, ”Intreruperea Tombolei” sau Art. 12 de mai jos ”Forta Majora”.

Art.11 Obligatiile Darinne privind datele personale

Participanții beneficiază de dreptul de acces la date, la rectificarea datelor, la ștergerea datelor, la restricționarea prelucrării, la portabilitatea datelor (numai in cazul in care datele sunt prelucrate in mod automat), dreptul la opoziție și dreptul de a nu fi supusi unui proces individual automatizat pe toata perioada colectarii.
Prin acceptarea acestui Regulament de catre participantii la Tombola, Darinne Distribution SRL se obliga sa respecte toate drepturile specificate mai sus pe toate canalele si bazele de date pe care le gestioneaza, inclusiv pe pagina de Facebook Darinne, dar nu poate avea control in ceea ce priveste destainuirea datelor prin aplicatia Facebook, acestea intrand in exclusiv sub incidenta Termenilor si Conditiilor acestei aplicatii.
Datele vor fi copiate de pe aplicatia Facebook Messenger si stocate pe serverul societatii pe toata perioada colectarii. Imediat dupa copierea datelor, mesajul privat al Participanților va fi sters.
Pentru a va exercita drepturile enumerate mai sus, Participanții pot contacta Organizatorul la adresa de e-mail [email protected], iar persoana responsabila cu prelucrarea datelor personale va raspunde in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

Totodată, daca raspunsul nu îi va multumi pe Participanți sau acesta nu a venit in maxim 30 de zile, Participanții au posibilitatea, dreptul, de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu sediul în București B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336. Datele Participanților vor fi stocate in baza de date Darinne Distribution pe o perioada determinata, 2 ani de la ultima interactiune, conform reglementarilor legislative nationale care incadreaza juridic aceste evenimente.

Art.12 Forta majora

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

Art.13 Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele jcompetente din Municipiul Bucuresti.
Eventualele reclamatii legate de derularea Tombolei se pot trimite pe adresa de e-mail a Organizatorului, in termen de maximum 3 zile lucratoare de la data anuntarii publice a castigatorului. Dupa expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio reclamatie.

Art.14 Alte clauze

Decizia Organizatorului in orice privinta este finala si aplicabila tuturor Participantilor. Prin participarea la Tombola, Participantii sunt de acord sa respecte regulile si alte conditii stabilite de Regulamentul Tombolei. In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de Regulamentul Tombolei, isi rezerva dreptul de a retrage drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara alte despagubiri sau plati.
Organizatorul isi rezerva dreptul ca, pe timpul Tombolei, sa aduca modificari site-ului in prezentul Regulament fara sa anunte participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a oferi mai multe premii decat cele prevazute in prezentul Regulament. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui concurs.
Taxele privind autentificarea acestui Regulament au fost suportate de catre Organizator.

Redactat de parte, procesat şi autentificat de BIROUL INDIVIDUAL NOTARIAL IOANA VALMAR, într-un singur exemplar original, care se va păstra în arhiva biroului individual notarial, astăzi, data autentificării prezentului înscris, părţii i s-au eliberat 2 (două) duplicate şi 1 (unu) duplicat se va păstra în arhiva biroului individual notarial.

DARINNE DISTRIBUTION SRL,
Prin administrator
HARBA RAMEZ