Ingrediente
- 900 g iaurt simplu
 - 1 linguriță de sare
 - zatar Daaboul, după gust
 - sumac Daaboul, după gust
 - pâine / lipii libaneze
 - ulei de măsline extravirgin Colavita
 
Mod de preparare
- Adăugați sarea peste iaurt și amestecați bine.
 - Împăturiți pânza pentru brânză în două, puneți-o deasupra unei strecurători cu un bol sub ea.
 - Adăugați iaurtul în centrul pânzei, acoperiți foarte bine și puneți o conservă grea peste pânză pentru greutate.
 - Lăsați la frigider 48 de ore.
 - Scoateți iaurtul de la frigider, stoarceți umiditatea în exces și formați bile din el.
 - Îmbrăcați bilele în zatar și sumac, după gust. Adăugați-le într-un recipient și turnați ulei de măsline peste ele.
 - Se păstrează la frigider timp de o săptămână.
 
Poftă bună!
 
					
						
						

