Ingrediente
- File de ton în ulei de măsline Sidi Daoud
- Ardei proaspăt (roșu și galben)
- Castravete
- Ceapă roșie
- Pătrunjel proaspăt
Pentru dressing:
- Zeama de la o lămâie
- Sare și piper (după gust)
Timp de preparare
10 minute
Mod de preparare
- Ardeii roșii se curăță de cotor și de semințe.
- Se taie mărunt ardeiul galben, ardeiul roșu (altul decât cel curățat de semințe, pe care îl vom umple cu salată), castravetele, ceapa roșie și pătrunjelul proaspăt.
- Fileul de ton se mărunțește cu furculița, apoi se adaugă la legumele tăiate.
- Nu aruncați uleiul de măsline din conserva de ton – amestecați-l cu zeama de la o lămâie, sare și piper (după gust). Dressing-ul astfel obținut se adaugă la amestecul de legume tocate și ton.
- Umpleți ardeii roșii cu salată și bucurați-vă de o gustare ușoară și foarte hrănitoare.
Poftă bună!