Ingrediente

  • 1 cutie Aruba Sfouf Mix 500g
  • 120 ml ulei
  • 240 ml apă
  • Unt sau ulei (pentru ungerea tăvii)
  • Făină (pentru tapețarea tăvii)
  • Semințe de susan sau migdale feliate (după preferință)

Timp de preparare

35 minute (5 minute pentru pregătiri + 20 minute pentru coacere + 10 minute pentru răcire)

Mod de preparare

  1. Încălziți cuptorul la 200 grade celsius. Ungeți o tavă de copt (rotundă cu diametrul de 24 cm sau dreptunghiulară cu dimensiunile 24x17x6 cm) fie cu unt, fie cu ulei și tapețață cu făină.
  2. Amestecați conținutul cutiei împreună cu 120 ml ulei și 240 ml apă într-un bol mare folosind un mixer timp de 1 minut la viteză redusă sau manual cu un tel timp de aproape 2 minute. Turnați aluatul în tava unsă în prealabil.
  3. Presărați pe deasupra cu semințe de susan sau migdale feliate, după preferință.
  4. Coaceți în cuptorul pre-încălzit aproximativ 20 de minute. Preparatul este gata atunci când scobitoarea înfiptă în mijloc iese curată.
  5. Răciți preparatul timp de 10 minute înainte să îl scoateți din tavă.