Ingrediente
- ¼ cană oțet balsamic alb Colavita
- ¼ cană ulei de măsline extravirgin Colavita
- ½ linguriță piper negru Abido
- File de ton în ulei vegetal cu lămâie Sidi Daoud
- Măsline verzi umplute cu lămâie Maestro de Oliva
- Mix de salată
- Paste de orez
- 1 cană anghinare
- 2 ouă fierte tari
Timp de preparare
20 de minute
Mod de preparare
- Gătiți pastele de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lăsați să se răcească.
- Pentru dressing, amestecați ½ cană de oțet balsamic alb Colavita cu ½ cană de ulei de măsline extravirgin și piper negru măcinat Abido.
- Pentru salată, puneți mixul de salată verde într-un castron apoi adăugați restul de ingrediente în straturi: pastele de orez, anghinarele, măslinele umplute cu lămâie Maestro de Oliva, fileul de ton Sidi Daoud și ouăle fierte.
- Turnați dressing-ul peste salată.
- Poftă bună!
*Pentru o salată la fel de delicioasă se poate înlocui fileul de ton cu fâșii de pui gătit la cuptor. 🙂