Ingrediente

  • 8 pulpe de pui dezosate sau piept de pui
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin Colavita
  • 2 linguri sumac Daaboul
  • 2 lingurițe Amestec ‘7 Pipere’ Daaboul
  • 1 liguriță sare
  • 1 lingură cimbru măcinat
  • 2 cepe roșii tăiate Julien
  • 3 căței de usturoi pasați
  • 200 ml apă

Timp de preparare

15 minute

Timp de coacere

Aproximativ 45 de minute

Mod de preparare

  1. Pentru marinată, se amestecă uleiul de măsline, sumacul, Special Mix Daaboul, sarea, cimbrul, ceapa, usturoiul și 200ml de apă.
  2. Se acoperă puiul cu amestecul obținut și se lasă la marinat minim 3-4 ore.
  3. Se pune carnea într-o tavă și se lasă la cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 45 de minute, până când puiul se rumenește.
  4. Poftă bună! 😊