Rețetă ideală pentru Postul Paștelui, delicioasă și foarte ușor de preparat!

Ingrediente

Timp de preparare

o oră și 15 minute (15 de minute pentru pregătiri, o oră pentru gătit)

Mod de preparare

  1. Se pornește cuptorul la 150 C.
  2. Pe o tavă pentru cuptor se pune passata Bella Rosa, usturoi, boia, oregano, sare și piper.
  3. Se pune tava în cuptor și se coace pentru aproximativ 45 de minute, sau până când passata se îngroașă și se schimbă la culoare.
  4. Între timp, într-o cratiță medie, se pune supa de legume sau apa și năutul boabe Darinne. Se fierb la foc mic apoi se scot de pe foc.
  5. Se adaugă ingredientele din tavă și din cratiță în vasul unui blender și se procesează până când devin o pastă netedă.
  6. Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi se scurge apa, păstrându-se o cană de apă de la paste pentru legarea sosului.
  7. Se amestecă pastele și sosul într-un vas mare. Se asezonează cu oregano și se poate servi!