Ingrediente

  • 1 cutie Mohalabia Aruba 200g
  • 1 litru de lapte
  • 200g biscuiți digestivi
  • 100g unt topit
  • Jeleu instant de fructe (aromă după preferință)

Timp de preparare

40 de minute (20 minute timp de gătire + 20 minute timp de răcire)

Mod de preparare

  1. Goliți conținutul cutiei Aruba într-o cratiță.
  2. Adăugați un litru de lapte și amestecați bine.
  3. Puneți cratița pe foc și amestecați continuu până la fierbere și la consistența dorită (aproximativ consistența unei ciulama).
  4. Pentru bază, peste biscuiții zdrobiți adăugați 100g unt topit și amestecați bine.
  5. Gătiți jeleul instant de fructe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Turnați în recipiente de servire în straturi: un strat subțire de biscuiți la bază, apoi mohalabia și terminați cu un strat subțire de jeleu.
  7. Lăsați să se răcească înainte să introduceți în frigider.