Ingrediente
- 1 cutie Mohalabia Aruba 200g
- 1 litru de lapte
- 200g biscuiți digestivi
- 100g unt topit
- Jeleu instant de fructe (aromă după preferință)
Timp de preparare
40 de minute (20 minute timp de gătire + 20 minute timp de răcire)
Mod de preparare
- Goliți conținutul cutiei Aruba într-o cratiță.
- Adăugați un litru de lapte și amestecați bine.
- Puneți cratița pe foc și amestecați continuu până la fierbere și la consistența dorită (aproximativ consistența unei ciulama).
- Pentru bază, peste biscuiții zdrobiți adăugați 100g unt topit și amestecați bine.
- Gătiți jeleul instant de fructe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Turnați în recipiente de servire în straturi: un strat subțire de biscuiți la bază, apoi mohalabia și terminați cu un strat subțire de jeleu.
- Lăsați să se răcească înainte să introduceți în frigider.