Ingrediente
Kashtalia
- 1 cutie Kashtalia Aruba 200g
- 1 litru de lapte
- Fistic pisat (opțional)
Sirop de zahăr
- 2 cupe de zahăr
- 1 cupă de apă
- 1 linguriță apă de flori de portocal Darinne
- 1 linguriță suc de lămâie
Timp de preparare
20 de minute
Mod de preparare
Kashtalia
- Goliți conținutul cutiei într-o cratiță și adăugați un litru de apă.
- Încălziți amestecul și amestecați bine până la fierbere și consistența dorită (aproximativ consistența unei ciulama).
- Turnați amestecul în recipiente și lăsați să se răcească înainte să introduceți la frigider.
- Pentru un gust deosebit se poate adăuga fistic pisat și/sau sirop de zahăr rece înainte de servire.
Sirop de zahăr
- Amestecați 2 cupe de zahăr cu o cupă de apă.
- Adăugați o linguriță de suc de lămâie și o linguriță de apă de flori de portocal.
- Încălziți conținutul la foc mic.