O rețetă perfectă pentru un mic dejun echilibrat și sănătos!

Ingrediente

  • 250 g fulgi de ovăz
  • 50 g alune de pădure
  • 25 g stafide
  • 30 g bănuți de ciocolată
  • 2 banane
  • 2 linguri de pastă de susan Darinne (tahini)
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • 50 ml sirop de arțar
  • o jumătate de linguriță de nucșoară măcinată
  • 1 linguriță de scorțișoară

Mod de preparare

  1. Se pasează bananele până ajung la consistența de piure.
  2. Se adaugă pasta de susan Darinne (tahini), siropul de arțar, uleiul de cocos, nucșoara, scorțișoara și se amestecă bine până se omogenizează.
  3. Se adaugă alunele, fulgii de ovăz și stafidele și se amestecă, apoi se pune compoziția într-o tavă cu hârtie de copt.
  4. Se nivelează compoziția și se coace la cuptor aproximativ 20 de minute, sau până când se rumenește.
  5. Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
  6. După ce se răcește, se sfărâmă ușor cu mâna și se adaugă bănuții de ciocolată.
  7. Se servește cu tipul de preferat de lapte sau cu iaurt. Poftă bună!