Poți aduce un plus de originalitate unei prăjituri simple, cu ajutorul câtorva ingrediente speciale!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se preîncălzește cuptorul la 180 Cși se acoperă o tavă de aproximativ 25×25 cm cu hârtie de copt.
  2. Se pune untul tăiat cubulețe și ciocolata într-un bol și se topesc la bain-marie (se pun într-un vas deasupra unei cratițe în care fierbe apă și se amestecă bine până se omogenizează amestecul și ambele ingrediente sunt topite).
  3. Se mixează ouăle cu zahărul până se obține un amestec deschis la culoare și omogen.
  4. Se adaugă ciocolata și se amestecă ușor cu ajutorul unei spatule, până la omogenizare.
  5. Se amestecă ingredientele uscate (cacao, făina și sarea) într-un bol separat, apoi se adaugă treptat în bolul cu ingrediente umede, amestecând ușor.
  6. Se adaugă bucățele de halva și se amestecă ușor.
  7. Se toarnă compoziția în tavă, iar din loc în loc se pune câte o linguriță de pastă de susan (tahini). Apoi, cu o scobitoare, se distribuie pe toată suprafața, pentru a crea un efect de marmorare.
  8. Se coace pentru aproximativ 20-25 de minute, ea se va întări pe măsură ce se va răci.