Ingrediente

Aluat

Sirop de zahăr

Timp de preparare

40 de minute (20 minute pregătiri + 20 minute timp de coacere)

Mod de preparare

Aluat

  1. Goliți conținutul cutiei într-un bol.
  2. Topiți 100g de unt și adăugați-l peste conținut împreună cu 250ml de apă.
  3. Amestecați ușor și lăsați-l 15 minute.
  4. Turnați amestecul într-o tavă de 22 cm, unsă în prealabil cu pasta de susan Darinne.
  5. Setați cuptorul la 180 de grade Celsius.
  6. Tăiați aluatul în pătrățele și coaceți timp de 20 de minute până când suprafața devine aurie.
  7. Turnați sirop de zahăr rece peste aluatul cald și lăsați să se răcească înainte de servire.

Sirop de zahăr

  1. Amestecați 2 cupe de zahăr cu o cupă de apă.
  2. Adăugați o linguriță de suc de lămâie și o linguriță de apă de flori de portocal.
  3. Încălziți conținutul la foc mic.